About

Nahanni is een veelzijdige kapster en haarstyliste die de technieken van de haarverzorging beheerst. Naast knippen ,verven en stylen heeft zij zich verder gespecialiseerd in het verlengen van bestaande kapsels met tijdelijke of semi permanente oplossingen, waaronder het plaatsen van extensions en hairweaves.

Niet alleen is zij een professionele haarstyliste, maar is zij ook een gediplomeerd make-up artist en heeft zij al heel wat uitdagende opdrachten uitgevoerd als make-up artist en haarstyliste. Zelf heeft zij ook nog eens vier jaar als hoofd docente voor de visagie opleiding bij een particuliere, erkende beauty school gewerkt.

Zij houdt haar kennis op peil door periodiek haar technieken en vaardigheden bij te werken via doelgerichte opfriscursussen, masterclasses en trainingen. Hierdoor kan zij steeds de meest moderne technieken aan haar klanten blijven bieden. Bovendien beschikt zij over een modern ingerichte salon waarin zij de meest moderne apparatuur en instrumenten tot haar beschikking heeft.

Naast haar klantgerichte instelling biedt zij de hoogste kwaliteit om haar klanten de beste mogelijke service te bieden. Zij kan afspraken maken op tijdstippen die voor u het prettigst uitkomen.

Kom een keer langs en ervaar zelf deze sensatie bij Nahanni’s Beautysalon!!